Apollo Audio

Onze software is zoals u van ons mag verwachten uiteraard eenvoudig te bedienen en zeer compleet! Apollo Audio voorziet volledig (dus inclusief de NOAH 4 koppeling) in de behoefte van de moderne horenpraktijk. Dit gecombineerd met de reeds bestaande functionaliteit van Apollo (denk aan kassa, voorraad, klantregistratie, mailing, etc. etc.) maakt Apollo Audio tot het meest vooruitstrevende audicienspakket van Nederland! Om u een idee te geven:

Het pakket is voorzien van volledig geintegreerd declaratieverkeer. Het is mogelijk in Apollo alle declaraties met 1 druk op de knop bij VECOZO in te dienen. Dit declareren gaat direct, waardoor de website van VECOZO niet lager gebruikt hoeft te worden. Ook de actuele status van alle declaraties is live binnen Apollo te volgen.

De berekening van het vergoedingsbedrag voor een klant, verloopt volledig automatisch. Met een druk op de knop krijgt u inzicht in zowel de basis- als de eventuele aanvullende vergoeding van uw klant.

Ook de controle op het verzekeringsrecht is binnen Apollo op klantniveau uit te voeren. Door deze check worden alle belangrijke verzekeringsgegevens, welke nodig zijn voor het declareren up to date gemaakt. Hierdoor wordt de kans op afwijzing sterk geminimaliseerd.

Apollo audio kent centrale artikel/stambestanden. Door middel van het centrale synchronisatiesysteem, heeft iederen gebruiker direct de beschikking over alle belangrijke stambestanden en artikelbestanden. Denk hierbij aan zorgverzekeraars, polissen, leveranciers, merken etc..

Het bestellen in Apollo audio verloopt via een geavanceerd bestelsysteem. Alle te bestellen artikelen worden centraal in Apolllo verzameld en met 1 druk op de knop besteld. Deze wijze van bestellen verloopt automatisch via de efficienste weg die bij betreffende levernaciers mogelijk is. Ook de bestelstatus wordt centraal bijgehouden, wat het inboeken van de geleverde artikelen weer erg makkelijk maakt.

Ook de berichtgeving naar de consument verloopt via een geavanceerd klant notificatiesysteem. Het bovenstaande bestelsysteem is op de hoogte wanneer een order voor een bepaalde klant compleet is. Met 1 druk op de knop kunnen klanten waarvan de order compleet is hiervan op de hoogte worden gebracht. Wederom op de meest efficiente manier die mogelijk is.

 

audio

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gekoppelde reparatieorder: naast een audio-order kan er ook gebruik gemaakt worden van een reparatie-order. Deze order is koppelbaar aan een audio-order waardoor alle benodigde gegevens direct bekend zijn. De prijs en eventuele vergoeding wordt automatisch berekend. Ook deze order is te declareren via het geïntegreerde declaratiesysteem.

In Apollo Audio hebben als eerste software leverancier in Europa NOAH 4 volledig geïntegreerd!  Het NOAH 4 systeem maakt dat alles bereikbaar is in een apart tabblad op klantniveau. Dus een aparte applicatie die gekoppeld is met de winkelapplicatie, hoort wat ons betreft tot het verleden.

Elke klant krijgt zijn eigen digitale Audiodossier. In dit dossier zijn op chronologische volgorde alle interacties met de klant eenvoudig te raadplegen.

Ook aan slimme verkoopondersteuning is gedacht. Middels een doordacht filitersysteem kan het prefecte toestel voor de klant gekozen worden. Is het toestel geselecteerd, worden automatisch aanvullende mogelijkheden getoond. Denk hierbij aan oorstukjes, batterijen, filters etc... Deze handige tool maakt het mogelijk om samen met de klant de meest geschikte oplossing voor het hoorprobleem uit te zoeken.

Wilt u meer weten over Apollo Audio? Laat het ons weten. Wij maken graag een afspraak bij u op locatie om een en ander te demonstreren.