Training en opleiding

Opleidingen en Seminars

Informatie wordt steeds belangrijker naarmate de concurrentie toeneemt. Ook u, net als in de meeste andere retailbranches, komt u als zelfstandig audicien terecht in een verdringingsmarkt. Het is dus van wezenlijk belang dat u uw hoorpraktijksoftware gebruikt als een marketinginstrument. Om volledig gebruik te kunnen maken van Apollo Audio is het belangrijk dat uw systeem goed staat ingesteld en dat u weet hoe u er mee om moet gaan.

Daarnaast kan het juiste gebruik van Apollo Audio u ook een belangrijk effciency/kostenvoordeel opleveren. Zo is het vaak zo dat met behulp van Apollo bepaalde veelvoorkomende logistieke problemen kunnen worden opgelost, of de nodige arbeidsuren kunnen worden bespaard.

Omdat B&F onmogelijk alle audiciens op locatie kan begeleiden, maar u wel het maximale uit het hoorprogramma Apollo Audio wil laten halen, hebben we diverse cursussen ontwikkeld. Onderstaand vindt u kort weergegeven welke cursussen dit jaar plaats vinden. De locatie van een cursus is afhankelijk van het aantal deelnemers per regio. We proberen zo veel mogelijk de cursus regionaal te organiseren. Indien de spreiding van de deelnemers erg groot is zal worden uitgeweken naar Eemnes of Bunnik.

 

 • Mailen met Apollo Audio
  Een praktische cursus waarin u stapsgewijs door de mailingmodule van het audiopakket Apollo wordt geloodst. Er wordt uitgebreid aandacht besteed aan de koppeling met Word en de aanvullende mogelijkheden in Word.
  Cursustijd van 10.00 uur tot 16.30 uur
  Lunch en cursusmateriaal inbegrepen
  Minimaal 4 en Maximaal 8 deelnemers per cursus
 • Apollo Audio Beheer
  U kunt het audioprogramma Apollo instellen (configureren) zoals u het wilt gebruiken. In deze cursus leert u hoe u het administratie-programma van Apollo kunt gebruiken. In deze cursus leert u Apollo maximaal benutten.
  Cursustijd van 10.00 uur tot 16.30 uur
  Lunch en cursusmateriaal inbegrepen
  Minimaal 4 en Maximaal 8 deelnemers per cursus
 • Apollo Audio Financieel Beheer
  Deze cursus is voor ondernemers, filiaalleiders en financieel verantwoordelijken binnen een audiozaak. U krijgt inzicht in het inrichten van het kassasysteem, het gebruik van op rekening, het afboeken, het declareren en de wijze waarop financiële informatie wordt weggeschreven en kan worden opgevraagd. Ook wordt er aandacht besteed aan de fiscale aspecten van het gebruik van een kassasysteem. Verder wordt er gekeken naar voorraadbeheer, inventariseren en incasso's.
  Cursustijd van 10.00 uur tot 16.30 uur
  Lunch en cursusmateriaal inbegrepen
  Minimaal 4 en Maximaal 8 deelnemers per cursus