Apollo klanten beschikken over nieuwe benchmark!

- Altijd al willen weten wat nou het meest populaire montuurmerk van Nederland is?
- Altijd al willen weten wat de gemiddelde weekomzet in Nederland is?
- Altijd al willen weten wat de gemiddelde verkoopprijs van een multifocaal glas is?
- Etc..

Wilt u regelmatig beschikken over up-to-date cijfers om te vergelijken hoe uw onderneming presteert vergeleken met de gehele optiekbranche? Meld u dan nu aan voor de nieuwe benchmark, die B&F Optics samen met Gfk en NUVO heeft opgezet.

Als deelnemer aan de benchmark levert u anoniem eigen verkoop- en omzetgegevens aan bij Gfk. De informatie die wordt verwerkt betreft afzet en omzet in verschillende productcategorieën, waaronder glas, contactlenzen en monturen.

Deelnemers krijgen toegang tot online rapportages over de optiekmarkt en ontwikkelingen en trends in de optiekbranche, waarmee zij hun eigen cijfers kunnen vergelijken. Om de aanlevering van de gegevens zo eenvoudig en efficiënt mogelijk te laten verlopen, heeft Gfk met B&F Optics een directe koppeling gemaakt tussen Apollo(CS) en de database van Gfk. Met een druk op de knop of geheel automatisch, kunt u dan alle gegevens aanleveren.

Heeft u interesse in gratis deelname aan deze optiek-benchmark? Dan kunt u uw deelname aan ons doorgeven. B&F Optics draagt vervolgens zorg voor het activeren van de export functie en uw toegang tot de benchmark gegevens van de Nederlands optiekmarkt.

 

GFK