B&F introduceert nieuwe hardware lijn

Al ruim 20 jaar levert B&F naast het optiekprogramma ook de bijbehorende hardware. Bij de bepaling van het assortiment computers en randapparatuur is kwaliteit en daarmee duurzaamheid, altijd beslissend geweest. Dit heeft tot gevolg dat B&F-computers een ongekend lange levensduur hebben.

Het kwaliteitsverschil tussen computers is moeilijk zichtbaar. In dit opzicht lijken computers op auto's: aan de buitenkant glimmen ze allemaal, maar de kwaliteit van elk onderdeel bepaalt uiteindelijk of de auto of computer zorgeloos is of niet.

De belangrijkste onderdelen van de computer zitten binnen in de kast. Deze worden ook wel componenten genoemd. Het prijsverschil tussen eenzelfde soort componenten is enorm. De duurste is veelal 3 tot 4 maal duurder dan de goedkoopste.

B&F hardware met perfecte spiegeloplossing

 

Welke neem je dan? Neem je de goedkoopste, dan kun je een prachtige aanbieding doen vergelijkbaar met de bekende grootwinkelbedrijven. Kies je voor kwaliteit, dan zijn de kopers op lange termijn erg tevreden, maar lijk je erg duur.

U, als onze klant vertrouwt 5 tot 6 dagen gedurende 8 uur of meer op onze apparatuur en daarom zullen we nooit voor onzekere of zelfs slechte kwaliteit kiezen. Toch willen wij u een allround tevreden gevoel bezorgen, hetgeen dus ook een aantrekkelijke prijs betekent.

Of het nu gaat om een kassa systeem, kassalade, bonprinter, barcodescanner of verbruiksartikelen als kassabonrollen of pinrollen, B&F heeft de inkoop van alle bij haar aangesloten computerbedrijven gebundeld en heeft als gevolg van dit volume uitstekende afspraken kunnen maken bij haar leveranciers. Dit levert vele voordelen op, waar we ook u van willen laten profiteren.

Het resultaat, onze nieuwe hardware lijn, stellen wij graag aan u voor!

Deze lijn bestaat uit speciale werkstations voor de pastafels, de werkplaats, de kassa (al dan niet met touchscreen), de refractieruimte, welke op hun beurt weer aangesloten kunnen worden op maatwerk servers.