Marketing en reclame

Als dé dienstverlener in de optiekbranche kunt u bij B&F ook terecht voor marketingcampagnes. Of het nu gaat om Loyaliteitssystemen, Direct Mailing, Huis aan Huis reclame of een campagne die speciaal voor u wordt ontwikkeld, wij kunnen het allemaal voor u verzorgen. Bovendien hebben we perfecte tools voor eigentijdse communicatie met uw klant, waarmee u uiterst professioneel uw markt kunt bewerken.

Afspraak per SMS

Houdt uw klant op de hoogte! Een simpel berichtje met uw bril of lens ligt klaar, wordt als zeer positief ervaren. Bovendien is het ook de oplossing om het vergeten van afspraken tegen te gaan! Dagelijks worden automatisch afspraakbevestigingen naar uw klanten gestuurd. Hier hoeft u dus zelf niet voor te doen. Naast het voorkomen van een vergeten afspraak, maakt u bovendien een uiterst professionele indruk onder uw klanten..

Online afspraken boeken

Wilt u uw klanten de mogelijkheid geven om online een afspraak te maken? Dat kan. Onze software bevat namelijk de mogelijkheid om een perfect digitaal afsprakenboek te gebruiken. Dit afsprakenboek op uw kassa-computer is gekoppeld aan uw openingstijden en de urenregistratie van uw medewerkers. Met de optie online-boeken onstaat er de mogelijkheid dat uw klanten via uw site afspraken bij u kunnen boeken. De gemaakte afspraken verschijnen vervolgens op uw afsprakenboek in de zaak. Het online boeken is zo gemaakt, dat het rekening houdt met welke medewerkers beschikbaar zijn voor online boeken, de voorkeur van de klant voor een medewerker, de duur van de behandeling etc.. Uiteraard is dit product zo ontwikkeld dat uw klant geen volledige inzage krijgt in uw afsprakenboek.

Klantenpassen

Klantenpassen hebben we in allerlei uitvoeringen, u bent dus niet gebonden aan een bepaald ontwerp van de klantenpas. Onze software is zo uitgebreid, dat u evenmin gebonden bent aan een bepaald pas-systeem. Zo kunt u bijvoorbeeld een bepaalde korting aan de pas koppelen, maar ook de klant laten sparen voor punten. Het sparen punten kan vervolgens gekoppeld worden aan het besteed bedrag van de klant, maar bijvoorbeeld ook aan de snelheid waarmee de klant terug komt in uw zaak. Ook is het mogelijk aanbiedingen te doen, waarmee extra punten worden verkregen. Ook de wijze waarop de punten verzilverd kunnen worden, is door uzelf te bepalen. Uiteraard hebben we hier veel ervaring mee en kunnen wij u met raad en daad bijstaan.

Email Campagnes

In onze software is het eenvoudig mogelijk email campagnes te bouwen en deze te versturen aan een klantenselectie van uw keuze. Deze selectie kunt u namelijk heel makkelijk maken in het mailingsgedeelte van onze software. Zo kunt u bijvoorbeeld een mailing versturen aan alle klanten die een emailadres hebben, of aan alle multifocaal-klanten of aan alle klanten die een bepaald bedrag besteed hebben etc... Mocht u geen idee hebben welke campagne u aan wie het beste kunt versturen, hebben wij al professionele campagnes klaar staan in uw huisstijl.

Speciale Ontwikkeling

Heeft u specifieke wensen of wilt u dat wij een campagne speciaal voor u ontwikkelen? Neem contact met ons op... bijna alles is mogelijk!

 

afspraak per sms online boeken
klantenpas e-mail actie